Wandelvierdaagse Marbella

Wat is er leuker dan in oktober (met prettige temperaturen) vier dagen te wandelen door het prachtige Marbella en omgeving? De wandelvierdaagse in Marbella is een jaarlijks terugkerend evenement, dat hoewel qua bezoekers en exposure niet te vergelijken is met de vierdaagse van Nijmegen, een evenement is dat je als echte wandel en natuur liefhebber zeker een keertje gedaan moet hebben.
En we weten vrij zeker dat u daarna de Marbella4dayswalking ieder jaar in uw agenda zult aankruisen.

Tijdens de wandelvierdaagse kunt u veel onbekende kanten zien van Marbella en haar omgeving en kunt u genieten van de lokale cultuur en gerechten. Iedere dag zijn er leuke activiteiten en sfeervolle live muziek op het start- en finish plein. In het oude centrum van Marbella kunt u ‘s avonds genieten van dans en muziekoptredens.
Niet zomaar een wandeltochtje dus!

Het makkelijke (en voordelige) is dat er diverse aanbiedingen zijn te boeken die alles voor u verzorgen, van vlucht tot hotel, inschrijving en begeleiding. Het enige dat u hoeft te doen is zorgen voor een goede conditie, kwaliteit schoenen en een zonnig humeur.

Wandelreis 8 dagen Marbella Wandelvierdaagse
Wandelreis 8 dagen Marbella Wandelvierdaagse

Volledig verzorgde reis naar de Marbella Wandelvierdaagse

Marbella 4Days Walking
Marbella 4Days Walking

Een uitdagende vierdaagse met pittige hellingen én genieten van prachtige wandelingen door de stad, de natuur en langs het strand.

Geef uw mening..

Plaats een commentaar/opmerking