Villa Gamberaia Florence

Als u tijdens het warme toeristen seizoen Florence bezoekt, is Villa Gamberaia een bezoek waard. Deze luxe villa ligt op 15 minuten van het centrum van Florence, omringd door groene heuvels en het Toscaanse platteland. De villa is vooral bekend om zijn renaissance en barokke tuinen. Neem een pauze van de chaotische toeristische paden door te wandelen in deze rustige plek net buiten de stad.

Adres:
Via del Rossellino 72, Settignano
Website:
http://www.villagamberaia.com
Telefoon:
+39 0556 97205 / +39 0556 97090
E-mail:
info@villagamberaia.com

In de heuvels van Toscane – Villa Gamberaia

Villa Gamberaia is een historische villa, gebouwd in het begin van de 1600’s en bekend om zijn prachtige tuinen. Het ligt op de heuvels van Florence, ongeveer 15 minuten met de auto vanaf het centrum van de stad, in een uitzonderlijke positie met uitzicht op het Arno dal. Het unieke tuinplan en de ligging in het Toscaanse landschap zijn door de eeuwen heen door architectonische historici en tuinontwerpers bestudeerd en gevierd.

Luxe ingerichte receptiezalen in de villa zijn beschikbaar voor bruiloften, vergaderingen, conferenties en tentoonstellingen. De villa en de gastenhuizen op het terrein bieden ook zelfstandige vakantiewoningen voor uw vakantie in Toscane.

Geef uw mening..

Plaats een commentaar/opmerking