Shopping Cruise Londen

Shopping Cruise Londen

Met de Luxe Stena Line Ferry naar het hart van Londen. De aankomst is in Harwich en daar staat de trein klaar om door te reizen naar Londen. Deze dag kun je heerlijk genieten in de mooie stad. Bezienswaardigheden om van de genieten en shoppen in de vele winkels als dat geen feest is!

De eerste dag is het vertrek vanuit de Hoek van Holland en vertrek je met de nachtboot naar Harwich  (vertrek ma-vr 22.30 uur | za-zo 21.30 uur). Op de ferry van Stena Line zijn luxe faciliteiten te vinden, er zijn gastronomische restaurants, bars, een bioscoop en een gezellig casino waar je heerlijk een drankje kunt nuttigen en natuurlijk een gokje kunt wagen! De tweede dag nadat je heerlijk hebt geslapen in de luxehut met douche, toilet en tv komt u ’s ochtends om 06.30 uur aan in Harwich.

Vanuit Harwich ga je met de trein naar Londen je bent ongeveer 90 minuten onderweg. In Londen kun je de hele dag naar lieve lust shoppen daar is de hele dag de tijd voor en kun je de leukste attracties bezoeken, dat wordt natuurlijk heerlijk genieten! De trein die je naar de haven vervoert vertrekt rond 19.30 uur.

De exacte treininformatie ontvangt je direct bij het inchecken in Hoek van Holland. Aangekomen in Harwich, gaat je weer moe en voldaan aan boord en kunt je lekker uitrusten op de boot, die tijdens de nacht weer naar Hoek van Holland koerst. De Stena Line ferry vertrekt ‘s avonds om 23.15 uur. Wees op tijd want uiterlijk 45 minuten voor vertrek moet er ingecheckt worden. Dag 3 Na een leuke en ontspannende avond aan boord, kom je in de ochtend weer aan in Hoek van Holland (rond 07.45 uur). Nu is het nagenieten van deze heerlijk trip naar Londen met de Stena Line!

Geef uw mening..

Plaats een commentaar/opmerking