Playa del Inglés Gran Canaria

Wie kent het niet; Playa del Inglés Canarische eilanden Gran Canaria?! Het is de place to Be op het eiland. Met de vele uitgaan gelegenheden, de grote terrassen en de kilometerslange zandstranden kun je hier een onvergetelijke vakantie vieren. Voor jong en oud is het hier zeer goed toeven! Het is de grootste badplaats van het eiland Gran Canaria en je komt hier veel Engels en Nederlanders tegen. Het is en komen en gaan van veel zonaanbidders en iedereen is vrolijk en heeft er onwijze zin in!

De horecagelegenheden in Playa del Inglés doen zeer goede zaken, de cocktails en lekkere tapas vliegen je dan ook om de oren! Veel restaurants en bars hebben vaak livemuziek en kun je tot in de late uurtjes je vermaken met zang en dans. Deze vakantiebestemming bestaat uit hotels, appartementencomplexen en mooie bungalows pal aan het strand. Langs de kust is een kilometerslange wandelroute aangelegd, je kunt dus langs de zee heerlijke wandelingen maken van plaatsje naar plaatsje, petje op en zonnebrand mee dus!!

Wanneer je lekker naar het strand wil gaan en een zonnebed met parasol wilt huren zal je niet gauw misgrijpen, want er zijn er honderden te huur tegen een kleine betaling. Het strand van Playa del Inglés is uitnodigend en is prima verzorgt, voor kleine kinderen is het er ook ideaal, het grote strand heeft speciaal beschermde plaatsen waar kinderen veilig kunnen spelen.

Playa del Inglés telt meer dan honderd duizend slaapplaatsen, kleine kans dat het volgeboekt is zou je denken, maar vergis je niet het aantal mensen dat op vakantie gaat naar Gran Canaria is mega! De meeste toeristen verblijven in appartementen en hotels. Voor de 5 sterren hotels moet je in Costa Melonaras zijn, ook worden er veel all inclusieve vakanties naar Gran Canaria aangeboden, voor niet al te veel geld kun je dus genieten zonder nog extra geld aan eten en drinken te hoeven uitgeven.
Hotel SUNEO CLUB WAIKIKI is zo’n all inclusive hotel, je hebt hier ook gratis wifi, prima eten en de kamers zijn ruim, schoon en prima onderhouden.

De naam Playa del Inglés betekent het strand van de Engelsen, het strand bekleedt bijna het hele kustgebied van de stad. In het westen vind je de het duin-strand gebied Dunas de Maspalomas en aansluitend kom je op het strand van Costa Melonaras terecht. Dit strand is een kunstmatig aangelegd strand en er zijn veel hotels en bars rondom het strand te vinden. Na een dag Playa del Inglés is het zeker aan te raden om ook dit strand een bezoekje te brengen.

In Playa del Inglés is er ook aan de kinderen gedacht er zijn veel speelhallen voor de allerkleinste en voor de Pupers zijn er speelautomaten waar ze de hele dag zoet kunnen zijn, ook deze hallen zijn tot in de late uurtjes geopend. Heb je nu zin om een dagje uitgebreid te winkelen, breng dan een bezoekje aan de Yumbo Gran Canaria, je vindt hier een breed scala aan parfum winkels, kledingzaken en lederwaren, let op afpingelen moet je echt doen, want de prijzen beginnen hoog! Je kunt hier je hart ophalen, producten als elektronica, rookartikelen etc. zijn belastingvrij.

Playa del Inglés Aanbiedingen
Playa del Inglés Aanbiedingen

Diverse hotels en appartementen in Playa del Inglés voor aanbieding prijzen.

Laagste prijs Playa del Inglés
Laagste prijs Playa del Inglés

Extra voordeel op veel reisen en vakanties naar Playa del Inglés

Zonvakantie Gran Canaria aanbiedingen
Zonvakantie Gran Canaria aanbiedingen

Voordeliger Playa del Inglés boeken doe je hier.

9 Totaal Score
Playa del Inglés Review

Strand
9.5
Horeca
9
Hotels
9
Vervoer
9
Sfeer
8.5
Bezoekers Waardering: 5 (5 votes)
Geef uw mening..

Plaats een commentaar/opmerking