Marathonreizen Berlijn, New York, Parijs, Londen en meer.

Hardloopreizen en Marathonreizen naar vijf World Major Marathons (Berlijn, Londen, Tokyo, Chicago en New York) en een aantal andere mooie (halve) marathons. Met een breed palet aan reizen, van economy tot premium pakketten, voor elke (marathon)loper de ideale reis, uiteraard altijd inclusief gegarandeerd startnummer. Wij bieden daarbij hotels op de beste plekken, begeleiding van deelnemers en supporters, transfers en alles wat komt kijken bij een marathonreis. Daardoor kan jij je volledig concentreren op het doel waar je naartoe hebt gewerkt.

Berlin Marathon

De BMW Berlin-Marathon … oftewel de snelste marathon ter wereld. In 2014 liep Dennis Kimetto de marathon hier in 2.02.57 en dit wereldrecord staat nog steeds in de boeken. Door het vlakke parcours en de pünktliche organisatie is de marathon in de Duitse hoofdstad bij uitstek geschikt om ook jouw persoonlijke record te verbeteren.

New York City Marathon

Dat de marathon van New York de grootste en populairste marathon ter wereld is, is een feit. Dat het ook de mooiste is, weten de 50.000 deelnemers uit meer dan 130 landen. Één miljoen juichende toeschouwers langs het parcours maken de marathon in de Big Apple tot de allermooiste. En dat door vijf bruisende wijken van de stad. Vink jij de New York Marathon dit jaar af op je bucketlist?

Dublin Marathon

U2, Guinness bier en die typische gastvrijheid horen net zo bij Ierland als een passie voor sport. Vandaar dat de marathon van Dublin steeds populairder wordt. Het is de op drie na grootste marathon van Europa met een kleine 20.000 deelnemers. Tijdens de laatste editie telden de organisatoren maar liefst 62 verschillende nationaliteiten. Die allemaal weg waren van deze bruisende en gastvrije stad. Wedden dat de Dublin Marathon nóg internationaler wordt.

Paris Marathon

Loop je de marathon van Parijs, dan vink je meteen alle highlights van de stad af. De Eiffeltoren, Notre Dame, Seine: je passeert ze allemaal. Het langverwachte startschot klinkt bij de Arc de Triomphe op de Champs Elysees. Om je heen lopen tienduizenden deelnemers de legendarische 42,195 km afstand. De Fransen noemen de route door hartje Parijs ook wel het mooiste parcours van Europa. Één ding is zeker: als hardloper gaat je hart sneller kloppen van de prestigieuze Schneider Electric Marathon de Paris.

Geef uw mening..

Plaats een commentaar/opmerking