Camping Pra’delle Torri ****

Camping Pra’delle Torri in Italië ligt midden in de natuur in Caorle, in de mooie provincie Venetië.

Deze gezellige camping heeft het grootste zwemparadijs van de hele Adriatische kust. Er zijn natuurlijk de gewone zwembaden met glijbanen en kan er gezwommen worden in een Olympisch zwembad, ook is er een hydromassage en kun je natuurlijk van de zon genieten. Vlak in de buurt is er een privéstrand die bij de camping hoort en is voorzien van voldoende parasols en ligbedden.

Op de camping is genoeg te beleven voor jong en oud!  Als je van een actieve vakantie houdt, biedt de camping een keur aan mogelijkheden. In het park zijn geweldige speciale fitness- en mountainbiketrajecten aangelegd, ook zijn er verschillende sportvelden. Je kan bijvoorbeeld boogschieten, de watersport beoefenen, waaronder duiken (ook kun je lessen volgen) en is er een 9-holes golfbaan.

Natuurlijk kan je met de kids van alles te ondernemen. Maar ze kunnen ook onder de hoede van het animatie team op camping Pra’delle Torri de leukste spelletjes doen. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Gezamenlijk heerlijk sporten of ontspannen en na een actieve dag kunt je bij een van de internetpunten gemakkelijk je e-mail controleren, om vervolgens een aperitiefje te drinken op het terras van één van de barretjes met een fantastisch uitzicht op zee. Ook dineren is mogelijk op deze camping en je hebt keus uit maar liefst zes restaurants! En ook het avondeten is te nuttigen in één van de zes restaurants.

Na het avondeten zijn er muziekoptredens en cabaretvoorstellingen, dansen in de discotheek of een romantische wandeling. In de omgeving van de camping is ook genoeg te beleven. Ook worden er leuke excursies georganiseerd naar Venetië en Verona en vergeet u vooral ook het nabijgelegen kleurrijke vissersdorp Caorle niet te bezoeken. Probeer alle leuke uitje mee te pikken en geniet van een heerlijke vakantie op de camping Pra’delle Torri!

Geniet van deze complete vakantie met zwembaden, de zee, het strand, heerlijk eten dat is pas genieten met de hele familie!

Geef uw mening..

Plaats een commentaar/opmerking