Camping Ca’Savio Adriatische kust

De Camping Ca’Savio ligt op het schiereiland Cavallino, direct aan de Adriatische kust. Op de camping Ca’Savio domineert een vriendelijke en familiale campingsfeer. Dit komt mede door de ruime, speelse opstelling van de accommodaties tussen de bomen. Er staan heel veel pijnbomen en deze zorgen voor verfrissing en geven je het gevoel midden in de natuur te bevinden.

Heerlijk Zwemmen in een van de zwembaden op camping Ca Savio

De stranden zijn lekker breed en bieden plaats aan iedereen die wil genieten van de zon en de zee. Zoek je een beetje afkoeling dan hoef je niet van de camping af want de zwembaden van Ca’Savio zijn geschikt voor groot en klein. Voor de zonaanbidder is er het heerlijk grote zandstrand en zijn er heerlijke zonneterrassen bij de zwembaden.

Voorzieningen camping Ca Savio

De grote camping heeft een ruim aanbod aan sport- en spel faciliteiten. In de leuke miniclub kunnen de kinderen lekker kleuren, knutselen of zandkastelen bouwen. De avonden zijn gevuld met shows en deze worden bij het zwembad uitgevoerd. Op Ca’Savio is een mooi restaurant met allerlei eerlijke gerechten, net buiten de camping ligt ook nog een restaurant met coole loungebar op het dak. De oudere jeugd kan ‘s avonds naar de openlucht-disco deze ligt net buiten de camping.

Camping Ca Savio omgeving

De camping Ca’Savio ligt op loopafstand van het gelijknamige dorpje, waar allerlei leuke winkeltjes zijn. Breng een bezoek, aan Venetië,dat ligt op maar 40 minuten varen, echt een aanrader!! Het vertrekpunt ligt in Punta Sabbioni of Treporti, niet ver van de camping. De kaartjes aartjes voor de “Vaporetti”, de naam van de waterbus, kun je op de camping kopen. Ook is het leuk om een van de vele georganiseerde excursie bij het info point op Ca’Savio te boeken. Venetië is bijzonder rijk aan imposante gebouwen, kleine straatjes, pleinen en natuurlijk veel water met oude bruggetjes, vergeet geen camera mee te nemen, want alles vastleggen is hier echt een must! Het galmt er van “O sole mio” liederen!

Geef uw mening..

Plaats een commentaar/opmerking