Cala Vadella Ibiza

Het fijnkorrelige zandstrand van Cala Vedella is 260 meter breed en ideaal om te duiken. De baai ligt in het zuidwesten van het eiland Ibiza en is in de zomer maanden een favoriet strand bij de vakantiegangers. Het strand is een stuk groter dan Cala Xarraca en ook nog vele malen breder je hebt dus ruimte genoeg om heerlijk van je vakantie op het strand te genieten! Dit strandje Cala Xarraca kun je per boot bereiken en ook daar kun je heerlijk genieten het is i.i.g. kleiner en rustiger dan de baai van Cala Vedella.

Het grote zandstrand wordt een van de mooiste stranden van Ibiza genoemd, het is dan ook niet zo verwonderlijk dat het er vaak erg druk is. Dit strand is van alle gemakken voorzien, zo is dit strand geschikt voor mindervaliden en is het voor iedereen toegankelijk. Bedjes en parasolletjes kun je tegen betaling de hele dag gebruiken en de bars en restaurants bieden de heerlijkste gerechten. Er is een duikschool waar je lessen kunt volgen en zo de onderwaterwereld van heel dichtbij kunt bekijken, je kan er waterfietsen en kajakken, heerlijk bezig zijn in de zon!
De zeebodem loopt hier geleidelijk af en daarom is het ideaal om met kinderen naar dit strand te gaan. Cala Jondal staat bekend als jetset strand, er liggen schepen voor anker die wel miljoenen euro’s waard zijn! Het is een echte hotspot net als Cala Jondal voor de rijken zij laten de euro’s rijkelijk rollen en genieten er met volle teugen van!

Het visrestaurant Maria Louisa dat direct aan het strand is gelegen is een zeer goed restaurant en ontzettend populair. Heb je een auto gehuurd op Ibiza, dan kun je vanaf San Jose San Antonio en Ibiza stad het strand gemakkelijk bereiken. Maar het openbaar vervoer is ook prima te doen op Ibiza je doet er alleen iets langer over. Ga je nu met de auto, er is een parkeerplaats, maar wees er vroeg bij want deze staat snel vol.

 

Ibiza Vakantie Aanbiedingen

Ibiza is een heerlijke zonbestemming voor iedereen die wil genieten. Of je nu een romantisch uitstapje wenst te maken met je partner, op zoek bent naar een gezellige strandvakantie met je kinderen of met een groepje vrienden wil feesten

Ibiza met korting boeken

Wij vliegen je naar Ibiza vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Ibiza Actie prijzen

Boek je vakantie naar Ibiza voordelig ✅ Gratis omboeken ✅ Laagste prijsgarantie ✅ Alle populaire bestemmingen met voordeel.

Geef uw mening..

Plaats een commentaar/opmerking