Agriturismo in Toscane

Agriturismo in Toscane

Proef nu het echte Toscane en logeer eens tussen de wijngaarden en wat dacht je van de slapen tussen de grote olijfbomen? Logeren op een agriturismo is het ideale verblijf om heerlijk te genieten. Huur een leuke gezellige kamer, kies voor een appartement of een vakantiewoning op een (wijn)boerderij en zo kun je optimaal genieten van het authentieke Italiaanse plattelandsleven.

Het echte landleven van Toscane Italië.

 

Het verblijf in Agriturismo in Toscane worden steeds populairder. Dat is niet zo vreemd, want tijdens het verblijf op een agriturismo kom je echt helemaal tot rust. Een welverdiende vakantie op een agriturismo staat in het teken van beleving. Natuurlijk staat ontspanning bovenaan het lijstje en is het volop genieten van de ruimte en een prachtig uitzicht. Heerlijk genieten van de Toscaanse keuken, veelal aan de keukentafel van de agriturismo.

 

De echte agriturismo is operationeel zijn van het agrarische bedrijf. Hier worden dus echt druiven verbouwd voor de wijnoogst en olijven geplukt om uiteindelijk olijfolie te verkrijgen. Heel bijzonder, want zo ziet u hoe deze producten gemaakt worden, je krijgt dus een kijkje in de keuken dat is toch hartstikke leuk!?

Toscaanse gastvrijheid is nog echt en leuk om mee te maken je voelt je echt welkom.

Als je besluit om op een agriturismo te logeren, is dat heel veel meer dan logeren bij de boer. Het is echt een deel uitmaken van een warme Italiaanse familie. Het leuke van agriturismo is dat het vaak familiebedrijven zijn. De gastvrijheid van de families is een van de belangrijke rollen in het Toscaanse belevingsgevoel. Je zult ervan staan te kijken hoe hartelijk en gastvrij de Italianen zijn.
Er zijn regelmatig activiteiten die georganiseerd worden waaraan je gezellig kunt deelnemen. Je hoeft je iig nooit te vervelen!  Volg er kooklessen die aangeboden worden, zodat u ook thuis de Italiaanse maaltijden op tafel kunt zetten. Ook kun je er wijnproeven bij agriturismo en een kijkje nemen waar de wijn wordt verbouwd, of meedoen aan een rondleiding door het gebied. Je hebt nu ook vast interesse gekregen om een keer te verblijven op een agriturismo in Toscane….

Een Toscane agriturismo of vakantiehuis is te huren kan in diverse variaties, je kunt huren van Luxe tot eenvoudig eigenlijk is er voor ieder wat wils. Boek nu een te gekke droomaccommodatie in Toscane.

Geef uw mening..

Plaats een commentaar/opmerking